Om oss

FM Bygg är ett ungt företag med gedigen erfarenhet inom snickeri. Våra rötter finns i Göteborg och är idag under stark tillväxt med ca 50 medarbetare. Våra skickliga hantverkare syr ihop allt från enskilda delprojekt med kort varsel till mer omfattande entreprenad som håller både budget och tidsplan.

FM Bygg såg dagens ljus redan på 1970-talet. Då var vi en företagsgrupp inom byggbranschen med verksamhet både i Sverige och utlandet. Inom Fasad & Mark-gruppen fanns välbekanta bolag som L-Johan, Wahlbäcks Rör och El och Willéns Rör. Koncernen innefattade även de fortfarande aktiva bolagen FM Fastigheter och FM Reklam.

FM Finans Aktiebolag samt helägda dotterbolaget FM Factoring AB är registrerade som finansiella institut hos Finansinspektionen. FM Finans erbjuder finansiella lösningar till företag genom företagslån och fakturaköp. Vår affärsidé är att med en modern och effektiv hantering finansiera fakturor via fakturaköp samt erbjuda fakturahantering och mindre krediter.

Vårt mål är att hjälpa små och medelstora företag att uppnå sin fulla potential och tillväxt genom att alltid ha tillgång till den likvid som krävs för att skapa nya affärer och affärsmöjligheter. Vi ska genom en personlig och trygg relation frigöra tid för våra samarbetspartners att ägna sig åt värdeskapande aktiviteter.
Erfaren fastighetsägare med rötterna i Hovås. Fastigheter i Göteborg med omnejd plus bestånd i Helsingborg, Småland, Dalarna och Stockholm. Portföljen består av en bra mix av bostäder och kommersiella fastigheter. Flertalet projekt igång och under uppstart i form av nyproduktioner av lägenheter och renovering av befintliga hus.